Veel gestelde vragen

Algemeen
Privacy
Ervaring melden als patiŽnt, medewerker of mantelzorger
Wat gebeurt er met een ingediende ervaring

Hoe kan ik zien of mijn zorgverlener iets doet met mijn verbetervoorstel?

Komt mijn beschreven ervaring altijd op de site?

Nee. Als u een ervaring meldt, krijgt de geregistreerde zorgverlener deze ervaring altijd eerst in zijn of haar persoonlijke mailbox. Uw zorgverlener heeft dan de keuze om de ervaring te accepteren of te weigeren. Indien hij of zij de ervaring accepteert, komt deze direct op de site http://www.verbeterjezorg.be/. Indien de ervaring wordt geweigerd, komt deze niet op de site. Wel wordt het cijfer gepubliceerd en in de statistieken meegenomen. Tevens wordt er altijd een bevestigingsreactie gestuurd aan u; dus aan de patiënt die de ervaring heeft gemeld. 

De geregistreerde zorgverlener heeft altijd de gelegenheid om een verbeteractie te nemen n.a.v. een ervaring. Daarmee kan de zorgverlener goodwill en verbeter-bereidheid laten zien. Een zorgverlener mag er ook gerust voor kiezen om alleen constructief geformuleerde ervaringen te plaatsen. Als een zorgverlener alle meldingen weigert te plaatsen, zal het team van 'Verbeter je Zorg' hem of haar daarop aanspreken.

Ervaringen over niet-geregistreerde zorgverleners worden na screening door de beheerder van http://www.verbeterjzorg.be/ altijd gepubliceerd op de site.

Deelname als zorgverlener
Begrippen


Home Ervaringen Verbeteringen Thema's Enquete Contact