Veel gestelde vragen

Algemeen

Waar dient het platform voor?

Organisatie

Werkwijze

Recensiecode

 

Let bij het schrijven van uw waardering op de onderstaande punten:

 • Vertel ons wat er goed ging en wat er beter kan. Onderbouw het cijfer met uw ervaring en een verbetervoorstel zodat anderen informatie kunnen halen uit uw verhaal.
 • Vertel ons ùw ervaring met de zorg. Schrijf geen verhalen over anderen.
 • Schrijf alleen een waardering als u de afgelopen tijd met de betreffende zorgverlener of zorginstelling te maken heeft gehad.
 • Schrijf uw ervaring 1x. Herhalingen van dezelfde afzender plaatsen wij niet.
 • Houd het fatsoenlijk, gebruik gepaste taal en houd rekening met de persoon. Beledigingen, oproep tot actie(s), scheldwoorden, Godslastering, en discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht, enz. wordt/ worden niet geplaatst.
 • Suggestieve teksten en beschuldigingen van strafbare feiten (zoals oplichter, moordenaar, ect) worden niet geplaatst.
 • Vermijd reclame, spam en links naar andere websites. Deze plaatst de redactie niet.
 • Schrijf uw waardering in kleine letters en maak deze niet te lang. Probeer niet meer dan 150 woorden te gebruiken.
 • Reacties worden door de redactie niet gecheckt op waarheid.
 • Schrijf geen waardering(en) over uzelf.
 • Reacties mogen geen persoonlijke gegevens als e-mail, telefoonnummer of adres bevatten.Aanvullend uitgangspunt


Bij het signaleren van een trend in negatieve recensies (meer dan 5 negatieve scores op rij lager dan het cijfer 4) neemt de redactie contact op met zorgverlener/zorginstelling. De redactie kan besluiten de recensiemogelijkheid tijdelijk te sluiten o.v.v. onderzoek/overleg dat is gestart met de betreffende zorgverlener/zorginstelling.

De redactie van Verbeterjezorg.be behoudt zich te allen tijde het recht voor uw recensie niet te plaatsen of zonder kennisgeving te verwijderen en de recensiemogelijkheid voor bepaalde zorgverleners te sluiten.

 

(Her)gebruik bijdragen

Verbeterjezorg.be kan besluiten (delen van) bijdragen van gebruikers op de website en eventuele dochtersites te publiceren c.q. over te nemen in andere media, bijvoorbeeld maar niet beperkt tot televisie, radio, internetsites, mobiele informatiedragers en printmedia. Door bijdragen te leveren op de website en eventuele dochtersites stemmen bezoekers op voorhand onvoorwaardelijk en eeuwigdurend in met bovengenoemd gebruik van (delen van) hun bijdragen.

 

Klachtenprocedure

De redactie zal bijdragen/berichten verwijderen wanneer de kennelijke onrechtmatigheid daarvan aannemelijk is gemaakt. Wilt u een klacht indienen bij Verbeterjezorg.be stuur dan een mail naar: info@verbeterjezorg.be

Privacy
Ervaring melden als patiŽnt, medewerker of mantelzorger
Wat gebeurt er met een ingediende ervaring
Deelname als zorgverlener
Begrippen


Home Ervaringen Verbeteringen Thema's Enquete Contact